Semper - Glutenfritt Spisbröd med surdeg 330 g

99 kr
Jämförpris: 300 kr/kg
Finns i lager för omgående leverans
Slut i lager
Endast få kvar i lagret (5 st)
Slut i lager
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Detta glutenfria knäckebröd, i en ny design och ett förfinat recept, är ett smakrikt och krispigt knäckebröd med en fin balans av surdeg och glutenfria fullkornshavregryn. Knäckebrödet har ett högt fiber innehåll och innehåller ytterst lite socker. Det glutenfria knäckebrödet bakas i en traditionell tegelugn. Med denna knäckebrödsklassiker lyxar du enkelt till vardagen och Spisbrödet kommer att bli en given favorit vid olika typer av högtider. Fritt från gluten, laktos och bakat utan vetestärkelse. Lämplig för en low FODMAP diet. 

Ingredienser:

Majsstärkelse, glutenfria HAVREgryn (25%), potatismjöl, modifierad potatisstärkelse, socker, veg. fibrer (glutenfri HAVRE (2,5%), potatis, kakao), rismjöl, teffmjöl, surdegspulver 2,5% (rismjöl,surdegskultur) förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, pektin, hydroxipropylmetylcellulosa), rapsolja, salt med jod, syra (glukonsyrans deltalakton), jäst, mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, niacin, B6, folsyra).

Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.

Näringsvärden:

per 100 Gram

energi 1530 kJ

energi 362 kcal

fett 3,2 g

- varav mättat fett 0,5 g

kolhydrat 75 g

- varav sockerarter 3,5 g

protein 4,5 g

fiber 7,5 g

salt 1,3 g

tiamin 0.23 mg

niacin 2,4 mg

vitamin B6 0,22 mg

folsyra 40 mcg

järn 4 mg

jod  22,5 mcg




Artikelnummer:
7312170056804

Andra kunders knäckebrödsfavoriter
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen