Detta glutenfria knäckebröd, i en ny design och ett förfinat recept, är ett smakrikt och krispigt knäckebröd med en fin balans av surdeg och glutenfria fullkornshavregryn. Knäckebrödet har ett högt fiber innehåll och innehåller ytterst lite socker. Det glutenfria knäckebrödet bakas i en traditionell tegelugn. Med denna knäckebrödsklassiker lyxar du enkelt till vardagen och Spisbrödet kommer att bli en given favorit vid olika typer av högtider. Fritt från gluten, laktos och bakat utan vetestärkelse. Lämplig för en low FODMAP diet.
Ingredienser:
Majsstärkelse, glutenfria HAVREgryn (25%), potatismjöl, modifierad potatisstärkelse, socker, veg. fibrer (glutenfri HAVRE (2,5%), potatis, kakao), rismjöl, teffmjöl, surdegspulver 2,5% (rismjöl,surdegskultur) förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, pektin, hydroxipropylmetylcellulosa), rapsolja, salt med jod, syra (glukonsyrans deltalakton), jäst, mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, niacin, B6, folsyra).
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1530 kJ
energi 362 kcal
fett 3,2 g
- varav mättat fett 0,5 g
kolhydrat 75 g
- varav sockerarter 3,5 g
protein 4,5 g
fiber 7,5 g
salt 1,3 g
tiamin 0.23 mg
niacin 2,4 mg
vitamin B6 0,22 mg
folsyra 40 mcg
järn 4 mg
jod 22,5 mcg