Stort utbud, över 100 olika knäckebröd

 Välj mellan olika leveranssätt inom EU 

 Flera betalningsalternativ

Om webbplatsen

Vi har strävat efter att göra vår webbplats så lättnavigerad och tillgänglig för så många som möjligt. Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning.

Den här webbplatsen följer de riktlinjer och den standard som W3C (World Wide Web Consortium) fastställt. HTML 5 används för att strukturera innehållet och CSS används för att hantera utseende. Vi använder JavaScript för olika funktioner som gör det enklare att handla. Tyvärr följer inte alla webbläsare standarden fullt ut varför webbplatsen trots det kan se annorlunda ut i vissa äldre webbläsare. Webbplatsen visas bäst i en modern webbläsare som stöder CSS och JavaScript.

Webbplatsen är byggd med "responsiv design" och fungerar bra oavsett enhet.

Produktion

Denna webbutik är skapad av Wikinggruppen. Wikinggruppen är en komplett webbyrå belägen i Hudiksvall och en av Sveriges större leverantörer av e-handelssystem. Välkommen att kontakta Wikinggruppen vid eventuella frågor eller synpunkter kring denna webbplats. Kontaktuppgifter till Wikinggruppen hittar du på www.wikinggruppen.se

Så här hanterar vi dina personuppgifter

EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

Dataskyddsförordningen GDPR trädde i kraft den 25 maj 2018 och ersatte då personuppgiftslagen, som tidigare reglerat hur företag får samla in och använda personuppgifter. Nedan kan du bland annat läsa vilka av dina personuppgifter som vi hanterar, hur vi skyddar dem samt vilka rättigheter du har. Du finner också instruktioner om hur du ska gå tillväga för att rätta en uppgift, beställa registerutdrag mm.

Vad är en personuppgift?

Personuppgifter är alla uppgifter som direkt eller indirekt kan knytas till en specifik person. Exempel på personuppgifter är namn, kontaktuppgifter, besöks- och orderhistorik.

Därför behöver vi dina personuppgifter

Knackebrodonline använder dina personuppgifter för att ge dig en så bra kundupplevelse som möjligt vid köp av produkter på vår webbplats.

Dina personuppgifter används huvudsakligen av oss i följande syften:

•    För att kunna leverera varor och tjänster i enlighet med upprättade avtal.

•    För att kunna ge en personligt anpassad kundupplevelse.

•    För att kunna lämna anpassad information, förmåner och erbjudanden. 

•    För att hantera och kvalitetssäkra kundtjänstärenden.

•    För att lämna information om och marknadsföra våra och tredje parters produkter och tjänster

•    För att kunna genomföra och hantera deltagande i tävlingar och event.

•    För att utveckla de ingående systemen.

•    För att förhindra och förebygga missbruk av våra tjänster samt utreda eventuella brott.

•    För att fullgöra rättsliga förpliktelser som stipuleras av olika lagar.

Vi sparar dina personuppgifter bara så länge som det är nödvändigt. 

Så samlar vi in och hanterar dina personuppgifter

Du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Därför är det viktigt för oss att du är förstår hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av din data.

Informationen som vi samlar in om dig lämnar du huvudsakligen ifrån dig i följande sammanhang:

•    När du beställer och slutför ett köp.

•    När väljer att teckna upp dig för vårt Nyhetsbrev.

•    När du anger dina personliga preferenser för att få en så anpassad kundupplevelse som möjligt.

•    Vid kontakt med oss via vår Kundservice eller annan kontaktyta.

Vi kan i vissa fall komma att lämna ut dina personuppgifter till företag som vi samarbetar med för att tillhandahålla och utveckla våra produkter och tjänster. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi har vidtagit de tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att dina personuppgifter inte ska bli manipulerade eller gå förlorade, eller att obehöriga ska få tillgång till dem, i enlighet med gällande lagstiftning avseende skydd av dina personuppgifter.

Dina rättigheter enligt GDPR

•    Tillgång till dina uppgifter 

o   Du har rätt att begära tillgång till de personuppgifter vi har om dig, kostnadsfritt, och att få en kopia i ett tillgängligt format.

•    Rättelse

o   Om en personuppgift är fel eller ofullständig har du rätt att begära att den rättas.

•    Återkalla samtycke

o   Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund för behandlingen, har du rätt att närsomhelst återkalla samtycket med framtida verkan.

•    Rätten att invända

o   Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter och du inte har samtyckt till det, kan du ha rätt att invända. Du har också rätt att när som helst invända mot att få direktreklam. Detta görs lättast genom att du avregistrerar dig från utskick genom att klicka på avregistreringslänken i de utskick du får eller kontakta oss.

•    Radera personuppgifter

o   Du har rätt att begära, och under vissa omständigheter få, dina personuppgifter raderade. Ett undantag är om vi har laglig grund för att bevara uppgifterna.

Cookies

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Vi samlar inte in någon personlig information om dig som besökare. Istället används cookies för att hålla koll på din varukorg samt komma ihåg de val och inställningar du gjort i butiken. 

Du kan själv göra inställningar i din webbläsare som gör att du helt eller delvis kan blockera webbkakor. Om cookies är inaktiverade kommer sidan inte fungera som den ska och du kommer ej kunna handla.

Så här aktiverar du cookies om du inte redan gjort det. Gå in under "inställningar" alternativt "säkerhetsinställningar" i din webbläsare, det ser olika ut i olika system. Leta sen fram cookies och tillåt sedan att webbplatsen sparar och läser cookiedata.

Kontaktuppgifter

Om du vill kontakta oss gällande någon av ovanstående punkter så görs det i första hand via e-post till GDPR@knackebrodonline.com. 

Obs! Förfrågan behöver komma från den e-postadress som är du använde dig av när du gjorde din beställning alternativt tecknade dig för vårt nyhetsbrev. Du behöver även ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på för att bekräfta din identitet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen