Sigdal Bakeri har sedan årtionden bakat bröd och kakor i sitt hantverksbageri i den lilla norska orten Prestfoss i Sigdals kommun. För en liten lokalt bageri så var konkurrensen tuff att enbart baka bröd och kakor så Sigdal Bakeri såg sig vara var tvungna att erbjuda något nytt till sina kunder. Knäckebröd ansågs ligga rätt i tiden och 2012 började Sigdal Bakeri att baka gourmet knäckebröd för att sedan 2015 starta sin hantverksproduktion av Fröknäcke som då blev en omedelbar succé. Fröknäckebrödet är baserat på frön, kärnor och fullkorn och innehåller endast naturliga råvaror. Recepten man bakar på är utvecklade i ortens kök och allt produceras hantverksmässigt i bageriet. De olika fröknäckebröden är perfekta som snacks eller till frukost och lunch med olika typer av pålägg. Fantastiskt goda att dippa.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen