Även om man är glutenallergisk så ska det inte vara ett hinder för att njuta av ett gott och krispigt knäckebröd. Hos Knackebrodonline finns ett antal glutenfria knäckebröd som bakats av ingredienser som inte innehåller gluten. En del av dessa sorter är även laktosfria, klicka på fliken Info så ser du exakt vad produkten innehåller.
En fråga som vi ofta får är varför glutenfritt knäckebröd går sönder så lätt och blir smuligt. Glutenfritt knäckebröd bakas per definition av ingredienser som inte innehåller gluten. En av egenskaperna med att baka med mjöl som innehåller är att brödet håller ihop. Av det skälet är det mycket svårare att baka ett glutenfritt knäckebröd. Här tillsätter man andra typer av ingredienser för att få en bra konsistens på brödet. Våra bagerier som bakar glutenfritt knäckebröd känner väl till dessa problem och jobbar kontinuerligt med att få till rätt konsitens på degen så att slutprodukten blir ett hållbart och smakrikt knäckebröd.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen