Härjedalsbröd

Hos Härjedalsbröd bakas det ekologiska knäckebröd med smak av Härjedalen, ett riktigt mathantverk från Norrland. Härjedalen är ett landskap i norra Sverige med djupa skogar, svarta myrar och fjäll. 1991 började Härjedalsbröd, som ligger i natursköna Lillhärdal, baka sina välsmakande och ekologiska knäckebröd. Knäckebrödsrecepten härstammar från de gamla bagarstugorna i Härjedalen där man med sekler av hantverkskunnande bakat dessa tunnknäcken. Givetvis har Härjedalsbröd vårdat dessa traditioner samtidigt som man förnyat hantverket med flera nya smaker. Dock gör man inte avkall kvaliteten på det knäckebröd man bakar, allt knäckebröd bakas på ekologiskt hantverksmjöl från Limabacka Kvarn. Ett sunt knäckebröd börjar med bra och rejäla råvaror vilket är det som ger de här knäckebröden dess unika karaktär och smak. 

Egenskaper

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen