Roslagsbröd, i den lilla bruksorten Gimo i Roslagen, är ett bageri som slår vakt om det traditionella knäckebrödet. Roslagsbröd har bakat knäckebröd sedan 1922 och sedan 40-talet har man funnits i den nuvarande fabriken på den lilla bruksorten Gimo i Roslagen. Bageriet står för ett hantverksmässigt, närproducerat och ett helt ekologiskt knäckebröd. Här bakas det ett antal olika knäckebröd, nämligen Grovknäcke, Mellanknäcke, Ärilstypknäcke, Värdshusknäcke, Upplandsknäcke samt Ockelboknäcke. Till jul och påsk så bakas även det uppskattade Julbrödet/Påskbrödet. Hantverkskaraktären är tydlig och rågsmaken i de olika knäckebröden från Roslagsbröd framträder väldigt fint. Det här är knäckebröd med bra tuggmotstånd och ett härligt krispigt ljud när man äter det.
Från början hette bageriet Sandströms Bageri och drevs av familjen Sandström. I mitten av 90-talet när familjen Saberski tog över driften så ändrades namnet till Roslagsbröd och då började man även att baka det första ekologiska knäckebrödet. Idag bakar man enbart ekologiska knäckebröd. Roslagsbröd är certifierade enligt KRAV och EU-Ekologiskt.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen