Finn Crisps historia tog sin början under sommar-OS i Helsingfors år 1952. Det var då Finn Crisp knäckebröd lanserades av Vaasan-gruppen, ett finskt bageri som bakade sina första knäckebröd 1904. Sedan lanseringen 1952 har Finn Crisp utvecklats och idag är dessa krispiga rågknäcken en favorit hos många knäckebrödsälskare. Även om Finn Crisp funnits länge så är den finska knäckebrödstraditionen ännu längre. Det hårda och smakfulla knäckebrödet har varit en självklarhet i det skandinaviska köket under många hundra år. I Finland, under jordbrukssamhällets storhetstid bakade man knäckebröd två gånger om året: en gång på hösten i samband med skörden av råg och på våren när isarna smälte och det fanns rik tillgång på färskvatten. Det fiberrika knäckebrödet var inte bara gott utan höll sig dessutom välsmakande och krispigt i flera månader. Denna fantastiska kombination av enkelhet och god smak gör knäckebröd till en svårslagen favorit än idag!
Produkten har blivit tillagd i varukorgen