1. Bryt några bitar knäckebröd eller skär med en tandad brödkniv.
2. Finhacka en vitlöksklyfta.
3. Blanda vitlök, lite smör och hackad persilja i en skål.
4. Bred det blandade smöret på knäckebrödsbitarna.
5. Värm i ugn på 200 grader i ca 5 min.
6. Garnera med lite hackad persilja.
Klart och du har ett trevligt och gott tilltugg till vickningen eller bara som ett litet mellanmål.
75 g rumstempererat normalsaltat smör
cirka 1 dl finriven långlagrad hårdost, exempelvis cheddar eller herrgård
ev. 1–2 krm senapspulver
ev. salt
1. Blanda smör och riven ost.
2. Tillsätt eventuellt lite senapspulver och smaka av med salt.
Tips. Den som gillar grönmögelost kan göra smör på det.
Vill du sedan snitsa till det lite mer så garnerar du med en god charkbit i tunna skivor och en lite kvist timjan.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen