Wasa Husman

Kanonpris på en riktig klassiker, Wasa Husman!

Just nu säljer vi ett begränsat parti Wasa Husman med kort datum till ett väldigt förmånligt pris. Wasa Husman 260 g, nu 7,50 kr (ord.pris 15 kr) och Wasa Husman 520 g 14,50 kr (ord.pris 29 kr). Passa på och upptäck Wasa Husman, en rågklassiker som bakats med samma recept i nästan 90 år. 

År 1933 startades den första mekaniserade knäckebrödstillverkningen med löpande band i Wasas fabrik i Filipstad. I samband med det så lanserades varumärket Wasa Husman och som än idag är ett av de bäst säljande svenska knäckebröden. En riktig klassiker som har bakats på samma sätt i alla tider och kommer att bakas på samma sätt i många år till. 

Wasa Husman bakas enbart på naturliga råvaror såsom fullkornsrågmjöl, jäst, salt och vatten vilket gör det till ett grovt och krispigt knäckebröd. 

Vad är då fullkornsrågmjöl? Fullkornsrågmjöl är mjöl gjort av hela kornet. Fullkornsingredienserna kommer då från hela kornet, dvs. frövita, kli och grodd. 

Bland de riktiga knäckebrödsfantasterna så ska ett riktigt knäckebröd bakas på just de fyra ingredienser som Wasa Husman bakas på och ingenting annat. 

Så passa på och beställ en svensk klassiker till ett mycket bra pris!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen