Härjedalsbröd - Ekologiskt Hällbröd med råg och korn 225 g

44 kr
Jämförpris: 195,56 kr/kg
Slut på lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Köp flera och få rabatt! Nedanstående tabell visar priset per paket om du köper fler än ett paket.

Hällbrödet är ett tunt, hårt och ekologiskt bröd med hundraåriga anor i Härjedalen. Hällbrödet är främst bakat på fullkornsråg. Råg är det sädesslag som har bäst förutsättningar att växa på våra nordliga breddgrader i Sverige. Ett perfekt hällbröd kräver hantverkskunnande. Hällbrödet gräddas i glödheta ugnar, där värmen är för hög för att grädda vanligt bröd, men passar perfekt för gräddning av det hårda hällbrödet.

Vikt: 225 g

Ingredienser:

fullkornsråg *, fullkornsvete *, kornmjöl *, vatten, salt, bakpulver (hjorthornssalt)

* KRAV-ekologisk ingrediens

Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.

Näringsvärden:

per 100 gram

energi 1420 kJ

energi 340 kcal

fett 1,6 g

- varav mättat 0,4 g

- enkelomättat fett 0,3 g

- fleromättat fett 0,9 g

kolhydrat 63,7 g

- varav sockerarter 2,1 g

kostfiber 13 g

protein 10,2 g

salt 1,3 g




Artikelnummer:
7350129640001

Andra kunders knäckebrödsfavoriter
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen