Spisbröd Gourmet med vallmofrön är en smakrik nyhet från Pyramidbageriet. Ett knäckebröd gräddat i vedugn och där tallveden ger detta spisbröd den karakteristiska smaken. Spisbrödet som ligger till grund för detta knäckebröd har ju sedan tidigare prisats av Svenska Gastronomiska Akademiens och Sandahl Foundation. Passar utmärkt till rökta produkter av alla de slag, kryddiga pastejer och patéer, vällagrade ostar och salta pålägg. Syrligheten i brödet ger en härlig smakbrytning till sältan och kryddigheten.
Brytbröd är knäckebröd som blivit lite ojämn i formen vid gräddning eller gått sönder vid paketering. Dessa kommer från när man bakat de stora runda bröden. Smaken på denna 2:a sortering är det ingen skillnad på, en kartong Brytbröd är ett prisvärt sätt att köpa knäckebröd.
Ingredienser:
FullkornsRÅGMJÖL, surdeg på RÅG 14%, vallmofrön 9,6%, stenmalet VETEMJÖL, majsmjöl, vatten, jäst och salt.
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten.
Bilden är endast en exempelbild och med det så är också bäst före datumet ett exempel.
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1456 kJ
energi 348 kcal
fett 4,56 g
- varav mättat fett 0.69 g
kolhydrat 58,9 g
- varav sockerarter 2,51 g
protein 9,89 g
salt 1,5 g
fiber 13,7 g