Den karakteristiska smaken kommer från gräddningen i tallvedseldad ugn. Brödet har fått Svenska Gastronomiska Akademiens diplom och pris av Sandahl Foundation. Passar utmärkt till rökta produkter av alla de slag, kryddiga pastejer och patéer, vällagrade ostar och salta pålägg. Syrligheten i brödet ger en härlig smakbrytning till sältan och kryddigheten.
Brytbröd är knäckebröd som blivit lite ojämn i formen vid gräddning eller gått sönder vid paketering. Dessa kommer från när man bakat de små runda bröden. Smaken på denna 2:a sortering är det ingen skillnad på, en kartong Brytbröd är ett prisvärt sätt att köpa knäckebröd.
Ingredienser:
Fullkornsråg-, vete- och majsmjöl, vatten, surdeg, jäst och salt.
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten. Kan innehålla spår av bockhornsklöver.
Bilden är endast en exempelbild och med det så är också bäst före datumet ett exempel.
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1313 kJ
energi 314 kcal
fett 2.5 g
- varav mättat fett 0.3 g
kolhydrat 62 g
- varav sockerarter 0.5 g
protein 9.8 g
natrium 0.5 g
fiber 14.9 g