Ett mört och gott knäckebröd bakat enligt de gamla familjerecepten. Brungräddat, som gräddas lite längre tid än Normalgräddat, blir något brunare och får en rikare smak.
Brödet kom till genom att Martin, son till grundarna Jon Olof och Anna, tog hand om “misslyckade” kakor som gräddats lite för mycket. Detta bröd såldes i bageriboden till Leksandsborna, vilka gillade det för den speciella smaken. När Martin såg den positiva efterfrågan ledde det till att Brungräddat lanserades som en ny produkt i mitten av 60-talet, idag en av Leksands mest populära brödsorter.
Vikt: 830 g
Ingredienser:
FULLKORNSRÅGMJÖL, vatten, jäst och salt.
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1450 kJ
energi 350 kcal
fett 2.60
- varav mättat fett 0.60 g
kolhydrat 64 g
- varav sockerarter 1.30 g
protein 9 g
salt 1.20 g
fiber 21 g