Runt rutbröd var ett av Leksands första knäckebröd som bakades redan på 30-talet och återlanserades 1990. För att göra kakan rutig naggas degen med en speciell kavel. Rutorna jäser upp och bildar luftiga kuddar, som gör rutbrödet särskilt mört och frasigt.
Rutbrödet passar speciellt bra att bryta i fil och soppor. Har du inte provat det till jordgubbar med mjölk, så gör det.
Vikt: 700 g
Ingredienser:
FULLKORNSRÅGMJÖL, vatten, jäst och salt.
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid så vi ber dig därför att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1450 kJ
energi 350 kcal
fett 2.60 g
- varav mättat fett 0.60 g
kolhydrat 64 g
- varav sockerarter 1.30 g
protein 9 g
salt 1.20 g
fiber 21 g