Ett bröd med djupa rötter i historien, bakat på Pyramidbageriets äldsta sädesslag, spelt och korn. Spelt, som också kallas dinkel, odlades i Norden redan på stenåldern. Det innehåller mycket mineraler och proteiner och ger en djup och god smak.
Ingredienser:
Fullkornsrågmjöl, spelt/dinkelmjöl, kornmjöl, vatten, jäst, salt.
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten.
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1318 kJ
energi 315 kcal
fett 2.9 g
- varav mättat fett 0.7 g
kolhydrat 59.7 g
- varav sockerarter 2,0 g
protein 11.5 g
salt 1,25 g
fiber 13.2 g