Sigdal Bakeris glutenfria knäckebröd är ett sprött och smakfullt fröknäcke med smak av Solroskärnor och Quinoa. Fröknäcket är fullt med näringsämnen och är en riktig antioxidantbomb. Det extra grova knäckebrödet bakas på endast naturliga råvaror och innehåller 59% frön och kärnor. Det är även en källa till protein då det innehåller 10,3% kostfibrer.
Vikt: 190 g (8 st)
Ingredienser:
Solroskärnor 24%, glutenfria havregryn* 19%, sesamfrö, linfrö, majsmjöl, rapsolja, quinoamjöl 3%, vatten, potatisfiber, salt.
*<10ppm
Knackebrodonline har ambitionen att alltid ge dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och därför ber vi dig att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 2203 kJ
energi 529 kcal
fett 33,5 g
- varav mättat fett 4 g
kolhydrat 33,6 g
- varav sockerarter 1,8 g
kostfiber 10,3 g
protein 18,5 g
salt 0,8 g