Hundra procent fullkornsråg, bakat på gammaldags vis i vedeldad ugn. En oslagbar kombination som tar fram den genuina rågsmaken. Ett traditionellt rågknäcke. De pålägg som passar bäst till DalaJärna knäcke är ost, korv och kaviar. Eller det du själv tycker bäst om. Ett kraftfullt bröd som går ihop med det mesta.
Brytbröd är knäckebröd som blivit lite ojämn i formen vid gräddning eller gått sönder vid paketering. Dessa kommer från när man bakat de stora runda bröden. Smaken på denna 2:a sortering är det ingen skillnad på, en kartong Brytbröd är ett prisvärt sätt att köpa knäckebröd.
Ingredienser:
Fullkornsrågmjöl, vatten, jäst och salt.
Bilden är endast en exempelbild och med det så är också bäst före datumet ett exempel.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1313 kJ
energi 314 kcal
fett 2.50 g
- varav mättat fett 0.40 g
kolhydrat 62 g
- varav sockerarter 0.50 g
protein 9.80 g
natrium 0.50 g
fiber 15 g