Ett bröd med djupa rötter i historien, bakat på Pyramidbageriets äldsta sädesslag, spelt och korn. Spelt, som också kallas dinkel, odlades i Norden redan på stenåldern. Det innehåller mycket mineraler och proteiner och ger en djup och god smak.
Brytbröd är knäckebröd som blivit lite ojämn i formen vid gräddning eller gått sönder vid paketering. Dessa kommer från när man bakat de små runda bröden. Smaken på denna 2:a sortering är det ingen skillnad på, en kartong Brytbröd är ett prisvärt sätt att köpa knäckebröd.
Ingredienser:
Mjöl av spelt/dinkel, korn och råg, vatten, salt och jäst.
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten.
Bilden är endast en exempelbild och med det så är också bäst före datumet ett exempel.
Näringsvärden:
per 100 Gram
energi 1318 kJ
energi 315 kcal
fett 2.90 g
- varav mättat fett 0.70 g
kolhydrat 59.70 g
- varav sockerarter 1.99 g
protein 11.50 g
natrium 0.50 g
fiber 13.20 g